ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε ειδική, μειωμένη τιμή προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με αφορμή τον Οκτώβριο, που έχει καθιερωθεί ως μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη και αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού.

 

Θεσσαλονίκη, 18 Ιανουαρίου 2019 – Ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου σε ειδική, μειωμένη τιμή προσφέρει το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, με αφορμή το μήνα πρόληψης για το Θυρεοειδή.

Συγκεκριμένα οι εξετάσεις περιλαμβάνουν έλεγχο TSH, μέτρηση Anti-TG, Anti-TPO και Ενδοκρινολογική εξέταση με υπερηχογραφικό έλεγχο, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 80 ευρώ.

Για να κλείσουν το ραντεβού τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης από τις 18 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09.00 έως τις 15.00, στα τηλ.: 2310 400461.  

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

_____________________________________________

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: 

Το Γραφείο Τύπου: 2310 400 904

​​ Ακολουθήστε μας ...