ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Το European Interbalkan Medical Center , βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και σε μικρή απόσταση από τους φημισμένους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ιατρικό τουρισμό.  

Απευθύνεται σε ξένους ασθενείς, οι οποίοι  είτε κάνουν τις διακοπές τους στην Βόρεια Ελλάδα, είτε επέλεξαν να προσέλθουν σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτικά Κέντρα της Ευρώπης, για τη διενέργεια ιατρικών πράξεων σε συνδυασμό με τουρισμό.

Το Νοσοκομείο, ανήκει στον κορυφαίο Όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, το Ιατρικού Αθηνών, στρατηγικό σύμμαχο με τον γερμανικό Όμιλο Υγείας, Asklepios Kliniken GmbH. Ο συνεχής εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων, η ανάπτυξη των συστημάτων διαχείρισης της ποιότητας, οι επενδύσεις σε ιατρικό εξοπλισμό καινοτόμου τεχνολογίας και το έμπειρο, άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, το έχουν καθιερώσει ως ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία.

Το European Interbalkan Medical Center παρέχει πιστοποιημένες ποιοτικές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης  σε ένα περιβάλλον με επίκεντρο την φροντίδα, την ικανοποίηση και την θεραπεία του ασθενή:

  • Όλο το νοσοκομείο έχει  πιστοποιηθεί για την ποιότητά του  κατά ISO 9001:2008 και ISO22000:2005.
  • Έχει λάβει, επίσης, τη Διεθνή Πιστοποίηση Temos, «Quality In International Patient Care», σύμφωνα με την οποία, πληροί τα υψηλά πρότυπα ποιότητας του Διεθνή Οργανισμού και τις προδιαγραφές παροχής ολοκληρωμένης φροντίδας στους ταξιδιώτες και αλλοδαπούς ασθενείς παγκοσμίως.
  • Το Τμήμα Διεθνών Ασθενών πιστοποιήθηκε με τη σφραγίδα ποιότητας «Excellence in Medical Tourism» για τις βέλτιστες ιατρικές και μη κλινικές υπηρεσίες για τους διεθνείς ασθενείς, πριν το ταξίδι, εντός του νοσοκομείου, τις διαδικασίες αποθεραπείας και εξιτηρίου και τον επανέλεγχο (follow up).
  • Το European Interbalkan Medical Center έχει βραβευτεί με το «Best Hospitals Worldwide 2014» πιστοποιητικό, από τo Diplomatic Council (DC) - διεθνή οργανισμό που λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Το European Interbalkan Medical Center  διαθέτει οργανωμένο Τμήμα Διεθνών Ασθενών και προσωπικό που μιλάει 20 διεθνείς γλώσσες. Επίσης, υπηρεσία ασθενοφόρων, τα οποία, μετά από συνεννόηση, αναλαμβάνει τη διακομιδή των ασθενών είτε από παραθεριστικούς προορισμούς (Χαλκιδική, Πιερία κ.α),είτε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Οι διακεκριμένοι ιατροί του έχουν πραγματοποιήσει επιστημονικές πρωτιές, σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχουν παράλληλη, συστηματική επιστημονική παρουσία σε κορυφαία ιατρικά κέντρα των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Με την υποστήριξη του έμπειρου, εξειδικευμένου προσωπικού, εξασφαλίζουν την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς 24/24, 365 ημέρες το χρόνο.