ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

Εντός των χώρων του Ιατρικού Διαβαλκανικού, λειτουργούν:

Το MEDI CAFE

Το Medi Café, βρίσκεται στο ισόγειο του αίρθιου του νοσοκομείου, με εσωτερικό στεγασμένο χώρο και εξωτερικό προστατευόμενο.«Εφημερεύει» 24 ώρες  την ημέρα και προσφέρει τα πάντα από φυσικούς χυμούς, καφέδες, νερό, αναψυκτικά, τυρόπιτες, πλήρες πρωϊνό, φρέσκα πιάτα και σαλάτες, κρύα σάντουϊτς, ροφήματα, γλυκά κ.α, σε άριστη ποιότητα δικής του παρασκευής.

 

 


 

Το Restaurant “IL RUBINO”

Μπορείτε να απολαύσετε ένα θαυμάσιο γεύμα μέσα στο ίδιο το νοσοκομείο, στον πιο προνομιούχο χώρο του: Το Restaurant “IL RUBINO”, στην οροφή του κτιρίου (4ος όροφος), με τη θαυμάσια θέα στο ηλιοβασίλεμα του Θερμαϊκού και τον χιονισμένο Όλυμπο, τον καταπράσινο Χορτιάτη και την πόλη. Διακριτικός, ήσυχος και προσεγμένος αισθητικά χώρος, με υπέροχη βεράντα για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τη γαστριμαργική απόλαυση στο “IL RUBINO” εγγυάται ο σεφ και η άριστη ποιότητα των υλικών με τα οποία παρασκευάζονται τα γεύματα, καλύπτοντας όλη τη γκάμα της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας.

Επιλέξτε τη δυνατότητα που σας παρέχει το “IL RUBINO” για την οργάνωση δεξιώσεων προς τιμήν των φίλων και προσκεκλημένων σας για να γιορτάσετε μαζί τους τη χαρά της έλευσης μιας νέας ζωής ή την επιτυχή αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, με την ασφάλεια που  ταυτοχρόνως σας παρέχει η παρουσία σας μέσα στο νοσοκομείο. Αναχωρήστε για το σπίτι, χωρίς κοινωνικές υποχρεώσεις σε εκκρεμότητα, που θα δυσχεράνουν την ήρεμη και απρόσκοπτη ανάρρωση…

Παρέχεται η δυνατότητα οργάνωσης δεξίωσης μέχρι 50 άτομα ή μπουφέ, μετά από συνεννόηση.

Ωράριο λειτουργίας: Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ. Τηλέφωνο επικοινωνίας μέσα από το Νοσοκομείο: εσωτ.1503 ή 8968


Ανθοπωλείο

Στον ισόγειο χώρο στο πίσω αίθριο του Νοσοκομείου και δίπλα στο Medi Café , λειτουργεί σε συνεχές ωράριο Ανθοπωλείο με έτοιμα άνθη και συνθέσεις της αρεσκείας σας.

Διαθέτει επίσης δώρα για παιδιά και μεγάλους,  βιβλία και περιοδικά.


Κομμωτήριο

Στον Μεσόροφο (Μ) του Νοσοκομείου, πριν από την έξοδο προς το Medi caffe, λειτουργεί Kομμωτήριο  για κούρεμα, χτένισμα, βαφή και ανδρικό ξύρισμα, είτε στο χώρο του, είτε στο δωμάτιο νοσηλείας.

Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00 -17.00. Τηλέφωνο, 2310400314 και από τα δωμάτια, 3314


Τραπεζική εξυπηρέτηση

Στο Μεσοπάτωμα (Μ) το Νοσοκομείου, πλησίον του Λογιστηρίου Ασθενών, λειτουργεί Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Ώρες λειτουργίας, από Δευτέρα έως Πέμπτη, 8.00 έως 14.30. Παρασκευή, 8.00 έως 14.00

Τηλέφωνα: 2310 474 501, 2310 475 335, FAX 2310 475337

Στον ίδιο όροφο πριν από την έξοδο προς Medi Café, υπάρχουν δύο Θυρίδες Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜ):

  • Θυρίδα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας.
  • Θυρίδα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜ) της Τράπεζας Πειραιώς.