ΔΩΜΑΤΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης έχει δυναμικότητα 383 νοσηλευτικών κλινών και διαθέτει όλους τους τύπους δωματίων (τρίκλινα, δίκλινα, μονόκλινα, λουξ, σουίτες, αλλά και τύπου box για μικρά παιδιά).

Με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Θερμαϊκού και τις κορυφές του Χορτιάτη, όλα τα δωμάτια, ανεξαρτήτως κατηγορίας, διαθέτουν ειδικές επιπλώσεις και εργονομικά υλικά, χαρακτηρίζονται για την άνεση, την καθαριότητα και το ζεστό τους περιβάλλον. 

Ηλεκτρικές κλίνες, σύστημα κλήσης νοσηλευτικού προσωπικού, δωρεάν internet με Wi-Fi, ξενοδοχειακού τύπου TV  με κλειστό και ανοιχτό κύκλωμα, επιλογές μουσικής, ανεξάρτητη τηλεφωνική γραμμή, είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Για λόγους υγιεινής και δική σας ασφάλεια, οι επισκέπτες σας δεν πρέπει να χρησιμοποιούν την τουαλέτα του δωματίου σας, αλλά τις τουαλέτες που υπάρχουν για το κοινό στους διαδρόμους των ορόφων.

 Δείξτε σεβασμό στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε το θάλαμο. Αποφεύγετε την ταυτόχρονη παραμονή στο δωμάτιο άνω των δύο επισκεπτών ανά νοσηλευόμενο.

 

Πτέρυγα Καρδιοχειρουργικής

Στον 3ο  όροφο του Νοσοκομείου λειτουργεί  πτέρυγα νοσηλείας καρδιολογικών και καρδιοχειρουργημένων ασθενών. Στην πτέρυγα λειτουργεί σύστημα παρακολούθησης  με τηλεμετρία, με το οποίο επιτυγχάνεται η κεντρική, συνεχής παρακολούθηση όλων των δεδομένων για την μέτρηση και την παραγωγή οπτικών και ακουστικών συναγερμών, όταν υπερβούν τις φυσιολογικές παραμέτρους σε κάποιο ασθενή.