ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ο Όμιλος Ιατρικό Αθηνών παρέχει στους κατόχους συμβολαίου αυτοκινήτου και στις οικογένειές τους  τα κάτωθι προνόμια:

  1. ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων του Ιατρικού Διαβαλκανικού (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό, Παιδίατρο στην Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
  2. Έκπτωση 25% στις επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία σε όλες τις ειδικότητες στο Ιατρικό Διαβαλκανικό και σε όλα τα νοσοκομεία του Ομίλου στην Αττική (Δευτέρα – Παρασκευή) μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.
  3. Έκπτωση 40% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία, με την ποιότητα και την αξιοπιστία που εγγυάται ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών.  Για  Αξονικές - Μαγνητικές Τομογραφίες,  Triplex & PET CT τιμή κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ).
  4. Σε  περίπτωση ύπαρξης κρατικού ασφαλιστικού φορέα – ΕΟΠΥΥ και με χρήση παραπεμπτικού για  Αξονικές - Μαγνητικές Τομογραφίες,  Triplex & PET CT συμμετοχή 15% επί της τιμής κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ).
  5. Έκπτωση 25% στις ιατρικές πράξεις  στο Ιατρικό Διαβαλκανικό και στα άλλα νοσοκομεία του Ομίλου στην Αττική.
  6. Δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας των ασθενοφόρων (EMS) σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής σε νοσοκομείο του Ομίλου για τις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Να σημειωθεί ότι η υπηρεσία EMS είναι η μοναδική στην Ελλάδα πιστοποιημένη με ISO-9001:2000.
  7. Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
  8. Έκπτωση 12% στα έξοδα Νοσηλείας σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου (εξαιρουμένων φαρμάκων, ειδικών υλικών και αμοιβών ιατρών).

Για την χρήση όλων των παραπάνω προνομίων από τους πελάτες της εταιρίας σας, είναι απαραίτητη η ταυτοποίηση των δικαιούχων.